ANGLÈS

REFORÇA I MILLORA LES COMPETÈNCIES EN AQUEST IDIOMA

UBICACIÓ

Col·legi Santa Dorotea

HORARI

1h al migdia o 2h els divendres

CONTACTE

(+34) 932 032 892

DOCUMENTACIÓ

Informació general de l'activitat.

L’activitat d’anglès s’ofereix amb l’objectiu de reforçar i millorar les competències en aquest idioma que s’adquireixen a l’escola.

 

La nostra idea és que els alumnes gaudeixin de l’aprenentatge de l’anglès amb activitats diverses i lúdiques però amb un rerefons molt meditat. Cada sessió es dissenya pensant en les necessitats del grup i procurem que s’adapti al context de cada nen. Enfoquem cada nou concepte des de diferents perspectives perquè cada alumne sigui capaç d’assolir-lo.

 

Ubicació de l’activitat d’anglès

Es realitzarà a les instal·lacions del col·legi Santa Dorotea, al Passeig de Sant Joan Bosco, 24, 08017 Barcelona.

EDATS

Activitat dirigida a nens i nenes de Infantil, Primària i ESO.

PREUS

1h al migdia: 27€/mes o 79€ Trimestre

2h divendres (ESO): 46€/mes o 135€ Trimestre

Els preus indicats són per les famílies col·laboradores de la Fundació Maria Auxiliadora i associats de l’AFA; per la resta s’aplicarà un increment del 25%, pel servei i ús de les instal·lacions del col·legi.

INSCRIPCIÓ

 • Començaran la setmana del 2 d’octobre. La butlleta es podrà deixar a la recepció o enviar per e-mail a: extraescolars@salesianessantadorotea.com
 • Aquelles famílies que ja hagin entregat la butlleta via recepció o e-mail durant aquest estiu, o marcat la casella de renovació de l’activitat al full de renovació de plaça del mes de juny, i no incorporin cap extraescolar nova, no hauran de tornar a emplenar la butlleta d’inscripció.
 • Recordeu que els alumnes inscrits abans del 30 de juny de 2017 a les activitats de bàsquet, escola de bàsquet, voleibol, escola de voleibol, pre-esportiva i coral es beneficien d’un 5% de descompte durant tot el curs. En aquest cas, el pagament es realitzarà en 10 quotes enlloc de 9 (les dues primeres en el moment de realitzar la inscripció i les 8 següents d’octubre a maig)
 • El cobrament de la resta d’activitats es farà en 9 quotes a partir d’octubre de 2017 a excepció de natació que serà trimestral i es farà el segon mes de cada trimestre.
 • Les inscripcions són per a tot el curs (a excepció de baixes justificades, prescripció mèdica o baixa del col·legi). Una baixa injustificada podrà estar subjecte al pagament d’una penalització.

NORMATIVA

 • L’activitat començarà a partir del dia 2 d’octubre.
 • Hi ha un nombre mínim i màxim d’alumnes per poder-se dur a terme i pot estar subjecte a modificacions d’hora i/o dia, en funció del nombre d’inscrits. En cas que no s’arribi al nombre mínim o se superi el màxim, us ho comunicarem via e-mail o telefònica.
 • Les inscripcions es tramitaran per rigorós ordre d’inscripció.

GALERIA MULTIMEDIA

MULTIMEDIA

[rev_slider_vc alias=»Event-video-slider»]
[rev_slider_vc alias=»angles-slider»]

L’associació

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del Col·legi Santa Dorotea agrupa els pares i mares o representants legals dels alumnes del centre.

Consulta els estatuts de l’associació que regulen les seves finalitats.

Junta de l’AFA

President: Eduard Llorens.

Vicepresidenta: Joana Llorens.

Secretari: Alejandro Beya

Tresorera: Mari Carmen Casals.

Vocals:

  – Ana Ávalos
  – Gloria Campos
  – Débora Jiménez
  – Lorena Martín
  – Sandra Torres
  – Miriam Javé
  – Guillermo Durán