NATACIÓ

CURSOS ADAPTATS D'ACORD AMB EL NIVELL AQUÀTIC DELS ALUMNES

UBICACIÓ

DiR Diagonal, entrada per carrer Santa Fe de Nou Mèxic

HORARI

De 17:00 a 18:30h

CONTACTE

(+34) 932 032 892

La natació és una de les activitats esportives més completes. Amb aquest esport es treballa i s’exerciten els músculs, la coordinació motora i el sistema circulatori i respiratori. A més a més, contribueix al desenvolupament de la independència i l’autoconfiança de qui la practica. Tots aquests beneficis ho són al marge del fet que saber nedar és una protecció addicional que donem als nostres fills i filles.

 

En tots els cursos es treballa d’acord amb el nivell aquàtic dels alumnes, a partir d’una prova de nivell que es realitza el primer dia de curset. Agrupant aquests nivells en dos grans grups s’obté la iniciació i el perfeccionament.

 

Banyador (per les nenes es recomana biquini o només la calceta), gorra de piscina, sabatilles de piscina i tovallola o barnús pel cos i tovallola pels peus. Tota aquesta indumentària s’ha de portar marcada amb el nom, sobretot el barnús.

 

No és obligatori però si recomanable que sigui barnús i, a més a més, portar una tovalloleta exclusivament per assecar els peus. La roba una vegada a casa, haurà de ser rentada i assecada. Mai mantenir el material i la roba de piscina dins de la bossa.

 

Ubicació de l’activitat de natació

Es realitzarà a les instal·lacions del DiR Diagonal, entrada pel Carrer de Santa Fe de Nou Mèxic, cada dilluns de 17h a 18:30h.

S’ha d’entregar, a recepció de l’escola, amb anterioritat a que comenci l’activitat, l’autorització adjunta, per poder fer l’extraescolar . Sense aquesta autorització, els alumnes no podràn començar l’activitat ja que és un requeriment del DiR Diagonal

Els alumnes hauran de dur banyador, barnús o tovallola, casquet de bany i xancletes, tot posat dins de la motxilla. Per facilitar la tasca dels monitors, així com dels mateixos nens, recomanen que els nens portin roba còmode i fàcil per treure i posar.

Els nens i nenes hi aniran amb autocar des de l’escola, acompanyats per monitors, i hauran de ser recollits pels seus familiars, puntualment, a les 18.30h a la piscina.

Per recollir els alumnes i, de cara a garantir la seva seguretat, és important que els reculli qui signa l’autorització. S’haurà d’exhibir el DNI.  En el cas que sigui impossible que el reculli qualsevol dels signants de l’autorització, serà precís l’autorització adjunta amb fotocopia del DNI.

Per la seguretat de tots els infants NO ES LLIURARÀ CAP ALUMNE QUAN NO ES COMPLEIXIN ELS CRITERIS ESMENTATS.

El cobrament de l’activitat es realitzarà durant el primer mes del trimestre (El mes d’octubre inclourà la matrícula+trimestre). Preguem feu la provisió de fons necessària per evitar la devolució dels rebuts. En cas de devolució, haurem de repercutir-vos les despeses ocasionades.

EDATS

Activitat dirigida a nens i nenes de P-3, P-4, P-5 i Primària (1r EP, 2n EP, 3r EP, 4t EP, 5è EP i 6è EP).

PREUS

Escola P3: 135€ Trimestre

Escola P4 i P5: 115€ Trimestre

Escola Primària: 105€ Trimestre

Els preus indicats són per les famílies col·laboradores de la Fundació Maria Auxiliadora i associats de l’AFA; per la resta s’aplicarà un increment del 25%, pel servei i ús de les instal·lacions del col·legi.

INSCRIPCIÓ

 • Començaran la setmana del 7 d’octobre. La butlleta es podrà deixar a la recepció o enviar per e-mail a: extraescolars@salesianessantadorotea.com
 • Aquelles famílies que ja hagin entregat la butlleta via recepció o e-mail durant aquest estiu, o marcat la casella de renovació de l’activitat al full de renovació de plaça del mes de juny, i no incorporin cap extraescolar nova, no hauran de tornar a emplenar la butlleta d’inscripció.
 • Recordeu que els alumnes inscrits abans del 30 de juny de 2019 a les activitats de bàsquet, escola de bàsquet, voleibol, escola de voleibol, pre-esportiva i coral es beneficien d’un 5% de descompte durant tot el curs. En aquest cas, el pagament es realitzarà en 10 quotes enlloc de 9 (les dues primeres en el moment de realitzar la inscripció i les 8 següents d’octubre a maig)
 • El cobrament de la resta d’activitats es farà en 9 quotes a partir d’octubre de 2017 a excepció de natació que serà trimestral i es farà el segon mes de cada trimestre.
 • Les inscripcions són per a tot el curs (a excepció de baixes justificades, prescripció mèdica o baixa del col·legi). Una baixa injustificada podrà estar subjecte al pagament d’una penalització.

NORMATIVA

 • L’activitat començarà a partir del dia 7 d’octubre.
 • Hi ha un nombre mínim i màxim d’alumnes per poder-se dur a terme i pot estar subjecte a modificacions d’hora i/o dia, en funció del nombre d’inscrits. En cas que no s’arribi al nombre mínim o se superi el màxim, us ho comunicarem via e-mail o telefònica.
 • Les inscripcions es tramitaran per rigorós ordre d’inscripció.

GALERIA MULTIMEDIA

MULTIMEDIA

[rev_slider_vc alias=»Event-video-slider»]
[rev_slider_vc alias=»event-slider»]

L’associació

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del Col·legi Santa Dorotea agrupa els pares i mares o representants legals dels alumnes del centre.

Consulta els estatuts de l’associació que regulen les seves finalitats.

Junta de l’AFA

President: Eduard Llorens.

Vicepresidenta: Joana Llorens.

Secretari: Alejandro Beya

Tresorera: Mari Carmen Casals.

Vocals:

  – Ana Ávalos
  – Gloria Campos
  – Débora Jiménez
  – Lorena Martín
  – Sandra Torres
  – Miriam Javé
  – Guillermo Durán