NATACIÓ

CURSOS ADAPTATS D'ACORD AMB EL NIVELL AQUÀTIC DELS ALUMNES

UBICACIÓ

Centre Esportiu Santa Isabel

HORARI

De 17:00 a 18:30h

CONTACTE

(+34) 932 032 892

La natació és una de les activitats esportives més completes. Amb aquest esport es treballa i s’exerciten els músculs, la coordinació motora i el sistema circulatori i respiratori. A més a més, contribueix al desenvolupament de la independència i l’autoconfiança de qui la practica. Tots aquests beneficis ho són al marge del fet que saber nedar és una protecció addicional que donem als nostres fills i filles.

 

En tots els cursos es treballa d’acord amb el nivell aquàtic dels alumnes, a partir d’una prova de nivell que es realitza el primer dia de curset. Agrupant aquests nivells en dos grans grups s’obté la iniciació i el perfeccionament.

 

Banyador (per les nenes es recomana biquini o només la calceta), gorra de piscina, sabatilles de piscina i tovallola o barnús pel cos i tovallola pels peus. Tota aquesta indumentària s’ha de portar marcada amb el nom, sobretot el barnús.

 

No és obligatori però si recomanable que sigui barnús i, a més a més, portar una tovalloleta exclusivament per assecar els peus. La roba una vegada a casa, haurà de ser rentada i assecada. Mai mantenir el material i la roba de piscina dins de la bossa.

 

Ubicació de l’activitat de natació

Es realitzarà a les instal·lacions poliesportives del Col·legi Santa Isabel, entrada pel Carrer dels Vergós, 42-44, cada dilluns de 17h a 18:30h.

 

Els alumnes hauran de dur: banyador, barnús o tovallola, casquet de bany i xancletes.  Els nens i nenes aniran a peu acompanyats per monitores. Hauran de ser recollits pels seus familiars, puntualment, a les 18.15h a la piscina (l’activitat en si es realitza de 17.30h a 18.15h).

EDATS

Activitat dirigida a nens i nenes de P-3, P-4, P-5 i Primària (1r EP, 2n EP, 3r EP, 4t EP, 5è EP i 6è EP).

PREUS

Escola P3: 135€ Trimestre

Escola P4 i P5: 115€ Trimestre

Escola Primària: 105€ Trimestre

Els preus indicats són per les famílies col·laboradores de la Fundació Maria Auxiliadora i associats de l’AFA; per la resta s’aplicarà un increment del 25%, pel servei i ús de les instal·lacions del col·legi.

INSCRIPCIÓ

 • Començaran la setmana del 2 d’octobre. La butlleta es podrà deixar a la recepció o enviar per e-mail a: extraescolars@salesianessantadorotea.com
 • Aquelles famílies que ja hagin entregat la butlleta via recepció o e-mail durant aquest estiu, o marcat la casella de renovació de l’activitat al full de renovació de plaça del mes de juny, i no incorporin cap extraescolar nova, no hauran de tornar a emplenar la butlleta d’inscripció.
 • Recordeu que els alumnes inscrits abans del 30 de juny de 2017 a les activitats de bàsquet, escola de bàsquet, voleibol, escola de voleibol, pre-esportiva i coral es beneficien d’un 5% de descompte durant tot el curs. En aquest cas, el pagament es realitzarà en 10 quotes enlloc de 9 (les dues primeres en el moment de realitzar la inscripció i les 8 següents d’octubre a maig)
 • El cobrament de la resta d’activitats es farà en 9 quotes a partir d’octubre de 2017 a excepció de natació que serà trimestral i es farà el segon mes de cada trimestre.
 • Les inscripcions són per a tot el curs (a excepció de baixes justificades, prescripció mèdica o baixa del col·legi). Una baixa injustificada podrà estar subjecte al pagament d’una penalització.

NORMATIVA

 • L’activitat començarà a partir del dia 2 d’octubre.
 • Hi ha un nombre mínim i màxim d’alumnes per poder-se dur a terme i pot estar subjecte a modificacions d’hora i/o dia, en funció del nombre d’inscrits. En cas que no s’arribi al nombre mínim o se superi el màxim, us ho comunicarem via e-mail o telefònica.
 • Les inscripcions es tramitaran per rigorós ordre d’inscripció.

GALERIA MULTIMEDIA

MULTIMEDIA

L’associació

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del Col·legi Santa Dorotea agrupa els pares i mares o representants legals dels alumnes del centre.

Consulta els estatuts de l’associació que regulen les seves finalitats.

Junta de l’AFA

President: Jordi Parés.

Vicepresidenta: Eva Ferraz.

Secretària: Viviana Costa.

Tresorer: Àlex Aranda.

Vocals:

  – Alejandro Beya.
  – Gloria Campos
  • – M. Carmen Casals.

 

  – Eva Condés.
  – Julián Ferrer.
  – Eduardo Llorens.
  – Joana Llorens.
  – Eila Vila.