SENSIBILITZACIÓ MUSICAL

GAUDIR DEL DECOBRIMENT DE LA MÚSICA

UBICACIÓ

Col·legi Santa Dorotea

HORARI

Migdia

CONTACTE

(+34) 932 032 892

DOCUMENTACIÓ

Informació general

L’activitat de sensibilització musical s’ofereix amb l’objectiu d’apropar els més petits al món de la música. Les activitats es basen en l’educació sensitiva, el desenvolupament de les habilitats creatives des d’una perspectiva de joc. Tanmateix, es fomenten les capacitats de relaxació, atenció i de descobriment del món musical.

 

La nostra idea és que els alumnes gaudeixin de l’aprenentatge de la música amb activitats diverses i lúdiques però amb un rerefons molt meditat; fins i tot
començar a fer rodes d’instruments i començar a aprendre llenguatge musical. Cada sessió es dissenya pensant en les necessitats del grup i procurem que s’adapti al context de cada nen. Enfoquem cada nou concepte des de diferents perspectives perquè cada alumne sigui capaç d’assolir-lo.

 

Ubicació de l’activitat de sensibilització musical

Es realitzarà a les instal·lacions del col·legi Santa Dorotea, al Passeig de Sant Joan Bosco, 24, 08017 Barcelona.

EDATS

Activitat dirigida a nens i nenes de Infantil i Primària.

PREUS

1h setmanal: 27€/mes

Els preus indicats són per les famílies col·laboradores de la Fundació Maria Auxiliadora i associats de l’AMPA; per la resta s’aplicarà un increment del 25%, pel servei i ús de les instal·lacions del col·legi.

INSCRIPCIÓ

 • Començaran la setmana del 16 d’octobre. La butlleta es podrà deixar a la recepció o enviar per e-mail a: extraescolars@salesianessantadorotea.com
 • Aquelles famílies que ja hagin entregat la butlleta via recepció o e-mail durant aquest estiu, o marcat la casella de renovació de l’activitat al full de renovació de plaça del mes de juny, i no incorporin cap extraescolar nova, no hauran de tornar a emplenar la butlleta d’inscripció.
 • Recordeu que els alumnes inscrits abans del 30 de juny de 2017 a les activitats de bàsquet, escola de bàsquet, voleibol, escola de voleibol, pre-esportiva i coral es beneficien d’un 5% de descompte durant tot el curs. En aquest cas, el pagament es realitzarà en 10 quotes enlloc de 9 (les dues primeres en el moment de realitzar la inscripció i les 8 següents d’octubre a maig)
 • El cobrament de la resta d’activitats es farà en 9 quotes a partir d’octubre de 2017 a excepció de natació que serà trimestral i es farà el segon mes de cada trimestre.
 • Les inscripcions són per a tot el curs (a excepció de baixes justificades, prescripció mèdica o baixa del col·legi). Una baixa injustificada podrà estar subjecte al pagament d’una penalització.

NORMATIVA

 • L’activitat començarà a partir de la setmana del 16 d’octubre.
 • Hi ha un nombre mínim i màxim d’alumnes per poder-se dur a terme i pot estar subjecte a modificacions d’hora i/o dia, en funció del nombre d’inscrits. En cas que no s’arribi al nombre mínim o se superi el màxim, us ho comunicarem via e-mail o telefònica.
 • Les inscripcions es tramitaran per rigorós ordre d’inscripció.

GALERIA MULTIMEDIA

MULTIMEDIA

[rev_slider_vc alias=»Event-video-slider»]
[rev_slider_vc alias=»sensibilitzacio-musical»]

L’associació

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del Col·legi Santa Dorotea agrupa els pares i mares o representants legals dels alumnes del centre.

Consulta els estatuts de l’associació que regulen les seves finalitats.

Junta de l’AFA

President: Eduard Llorens.

Vicepresidenta: Joana Llorens.

Secretari: Alejandro Beya

Tresorera: Mari Carmen Casals.

Vocals:

  – Ana Ávalos
  – Gloria Campos
  – Débora Jiménez
  – Lorena Martín
  – Sandra Torres
  – Miriam Javé
  – Guillermo Durán