FUTBOL

DESENVOLUPAMENT DEL COMPORTAMENT COOPERATIU

UBICACIÓ

Col·legi Santa Dorotea

HORARI

Tots els dies de 17,00 a 18,30h

CONTACTE

(+34) 932 032 892

DOCUMENTACIÓ

Informació general de l'activitat.

L’objectiu principal de l’extraescolar de futbol a l’escola és buscar la participació i promoure aquest esport com activitat saludable i divertida, respectant els valors del companyerisme, cooperació i joc en equip.

 

L’objectiu es que cada nen desenvolupiun comportament cooperatiu, tant dins, com fora del camp de joc, fomentant el respecte per la resta de companys, a més d’adquirir un major domini tècnic i tàctic de joc.

 

Ubicació de l’activitat de Futbol

Es realitzarà a les instal·lacions del col·legi Santa Dorotea, al Passeig de Sant Joan Bosco, 24, 08017 Barcelona 2 dies per setmana (en funció del curs de l’alumne) de 17:00h a 18:30h.

EDATS

Activitat dirigida a nens i nenes de Primària i ESO.

PREUS

Escola: 41€/mes

Competició (Consell): 50€/mes

Els preus indicats són per les famílies col·laboradores de la Fundació Maria Auxiliadora i associats de l’AMPA; per la resta s’aplicarà un increment del 25%, pel servei i ús de les instal·lacions del col·legi.

INSCRIPCIÓ

 • Començaran la sertmana del 25 de setembre. La butlleta es podrà deixar a la recepció o enviar per e-mail a: extraescolars@salesianessantadorotea.com
 • Aquelles famílies que ja hagin entregat la butlleta via recepció o e-mail durant aquest estiu, o marcat la casella de renovació de l’activitat al full de renovació de plaça del mes de juny, i no incorporin cap extraescolar nova, no hauran de tornar a emplenar la butlleta d’inscripció.
 • Recordeu que els alumnes inscrits abans del 30 de juny de 2017 a les activitats de bàsquet, escola de bàsquet, voleibol, escola de voleibol, pre-esportiva i coral es beneficien d’un 5% de descompte durant tot el curs. En aquest cas, el pagament es realitzarà en 10 quotes enlloc de 9 (les dues primeres en el moment de realitzar la inscripció i les 8 següents d’octubre a maig)
 • El cobrament de la resta d’activitats es farà en 9 quotes a partir d’octubre de 2017 a excepció de natació que serà trimestral i es farà el segon mes de cada trimestre.
 • Les inscripcions són per a tot el curs (a excepció de baixes justificades, prescripció mèdica o baixa del col·legi). Una baixa injustificada podrà estar subjecte al pagament d’una penalització.

NORMATIVA

 • L’activitat començarà a partir del dia 25 de setembre.
 • Hi ha un nombre mínim i màxim d’alumnes per poder-se dur a terme i pot estar subjecte a modificacions d’hora i/o dia, en funció del nombre d’inscrits. En cas que no s’arribi al nombre mínim o se superi el màxim, us ho comunicarem via e-mail o telefònica.
 • Les inscripcions es tramitaran per rigorós ordre d’inscripció.

GALERIA MULTIMEDIA

MULTIMEDIA

[rev_slider_vc alias=»Event-video-slider»]
[rev_slider_vc alias=»Futbol»]

L’associació

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del Col·legi Santa Dorotea agrupa els pares i mares o representants legals dels alumnes del centre.

Consulta els estatuts de l’associació que regulen les seves finalitats.

Junta de l’AFA

President: Eduard Llorens.

Vicepresidenta: Joana Llorens.

Secretari: Alejandro Beya

Tresorera: Mari Carmen Casals.

Vocals:

  – Ana Ávalos
  – Gloria Campos
  – Débora Jiménez
  – Lorena Martín
  – Sandra Torres
  – Miriam Javé
  – Guillermo Durán