TEATRE

TOT EL GRUP CREA UN JOC COMÚ ON TOTS PARTICIPEN PER IGUAL

UBICACIÓ

Col·legi Santa Dorotea

HORARI

De 17,00 a 18,30h

CONTACTE

(+34) 932 032 892

DOCUMENTACIÓ

Informació general de l'activitat.

L´objectiu de l’activitat de teatre és motivar els nens a jugar amb els seus propis recursos: la imaginació, el cos i els sentits. Volem que es diverteixi i que es prenguin el teatre d’una manera seriosa i responsable.

 

Els nens d’infantil fan expressió teatral i els nens de primària teatre; i tots junts preparen la funció de final de curs.

 

Expressió teatral

Activitat dirigida als nens d’infantil. Pretén que els més petits, carregats de molta energia, siguin capaços de canalitzar-la, controlant el seu cos.

 

A partir del joc prendran consciència de les seves possibilitats. Aquest joc, a més, permetrà que es relacionin i coneguin companys d’altres cursos. Els jocs sempre són grupals, per no potenciar el fet de destacar per sobre de la resta, i aconseguint, així, que tots arribin al resultat final conjuntament.

 

Teatre

A teatre es treballen diferents blocs temàtics que es combinen amb sessions més curtes d’altres disciplines com el clown, la dansa, etc, sempre que el professor ho trobi adient i estimulant pel grup.

 

Durante el curs es reparteix el guió de l’obra que es treballarà, i començarà el muntatge de les escenes per la funció a final del curs.

 

El nostre objectiu és que el grup acabi construint una peça teatral adequat a la seva edat, però amb elements professionals com l’atrezzo, el vestuari i l’escenografia, que els facin viure el teatre plenament i que el dia de l’estrena se sentin veritables actors i actrius.

 

Ubicació de l’activitat de Teatre

Es realitzarà a les instal·lacions del col·legi Santa Dorotea, al Passeig de Sant Joan Bosco, 24, 08017 Barcelona 2 dies per setmana (en funció del curs de l’alumne) de 17:00h a 18:30h.

EDATS

Activitat dirigida a nens i nenes de Primària i ESO.

PREUS

Infantil i primària: 27€/mes

Secundària: 20€/mes

Els preus indicats són per les famílies col·laboradores de la Fundació Maria Auxiliadora i associats de l’AMPA; per la resta s’aplicarà un increment del 25%, pel servei i ús de les instal·lacions del col·legi.

INSCRIPCIÓ

 • Començaran la sertmana del 25 de setembre. La butlleta es podrà deixar a la recepció o enviar per e-mail a: extraescolars@salesianessantadorotea.com
 • Aquelles famílies que ja hagin entregat la butlleta via recepció o e-mail durant aquest estiu, o marcat la casella de renovació de l’activitat al full de renovació de plaça del mes de juny, i no incorporin cap extraescolar nova, no hauran de tornar a emplenar la butlleta d’inscripció.
 • Recordeu que els alumnes inscrits abans del 30 de juny de 2017 a les activitats de bàsquet, escola de bàsquet, voleibol, escola de voleibol, pre-esportiva i coral es beneficien d’un 5% de descompte durant tot el curs. En aquest cas, el pagament es realitzarà en 10 quotes enlloc de 9 (les dues primeres en el moment de realitzar la inscripció i les 8 següents d’octubre a maig)
 • El cobrament de la resta d’activitats es farà en 9 quotes a partir d’octubre de 2017 a excepció de natació que serà trimestral i es farà el segon mes de cada trimestre.
 • Les inscripcions són per a tot el curs (a excepció de baixes justificades, prescripció mèdica o baixa del col·legi). Una baixa injustificada podrà estar subjecte al pagament d’una penalització.

NORMATIVA

 • L’activitat començarà a partir del dia 25 de setembre.
 • Hi ha un nombre mínim i màxim d’alumnes per poder-se dur a terme i pot estar subjecte a modificacions d’hora i/o dia, en funció del nombre d’inscrits. En cas que no s’arribi al nombre mínim o se superi el màxim, us ho comunicarem via e-mail o telefònica.
 • Les inscripcions es tramitaran per rigorós ordre d’inscripció.

GALERIA MULTIMEDIA

MULTIMEDIA

[rev_slider_vc alias=»Event-video-slider»]
[rev_slider_vc alias=»teatre»]

L’associació

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del Col·legi Santa Dorotea agrupa els pares i mares o representants legals dels alumnes del centre.

Consulta els estatuts de l’associació que regulen les seves finalitats.

Junta de l’AFA

President: Eduard Llorens.

Vicepresidenta: Joana Llorens.

Secretari: Alejandro Beya

Tresorera: Mari Carmen Casals.

Vocals:

  – Ana Ávalos
  – Gloria Campos
  – Débora Jiménez
  – Lorena Martín
  – Sandra Torres
  – Miriam Javé
  – Guillermo Durán