FIRST DAY AT SCHOOL !

ARE YOU READY ?

OUR EVENTS

CHECK OUT OUR BEST EVENTS

NATACIÓ

Centre Esportiu Santa Isabel
17:30 a 18:30

La natació és una de les activitats esportives més completes. Amb aquest esport es treballa i s’exerciten els músculs, la coordinació motora, el sistema circulatori i respiratori i, contribueix al desenvolupament de la l’autoconfiança.

LLEGIR MÉS

ANGLÈS

Col·legi Santa Dorotea
Migdia o 15:00 a 17:00

L’activitat d’anglès s’ofereix amb l’objectiu de reforçar i millorar les competències en aquest idioma que s’adquireixen a l’escola. Grups reduïts on es prioritza la comunicació oral. Enfoquem cada nou concepte des de diferents perspectives.

LLEGIR MÉS

BÀSQUET

Escola Santa Dorotea
17:00 a 18:30

L’objectiu d’aquesta extraescolar és introduir el bàsquet sense ànim competitiu i que els nens i nenes s’ho passin bé practicant l’esport. Aprenentatge de les normes bàsiques. L’activitat ajudarà als infants en el desenvolupament de la seva psicomotricitat.

LLEGIR MÉS

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL

Col·legi Santa Dorotea
Migdia

L’activitat de sensibilització musical s’ofereix amb l’objectiu d'apropar els més petits al món de la música. Les activitats es basen en l’educació sensitiva, el desenvolupament de les habilitats creatives des d’una perspectiva de joc.

LLEGIR MÉS

FUTBOL

Escola Santa Dorotea
17:00 a 18:30

L’objectiu principal de l’extraescolar de futbol a l’escola és buscar la participació i promoure aquest esport com activitat saludable i divertida.

LLEGIR MÉS

TEATRE

Col·legi Santa Dorotea
17:00 a 18:30

L´objectiu d’aquesta activitat és motivar els nens a jugar amb els seus propis recursos: la imaginació, el cos i els sentits; i aquest joc compartir-lo amb tot el grup. Tot el grup crea un joc comú on tots participen per igual.

LLEGIR MÉS

L’associació

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del Col·legi Santa Dorotea agrupa els pares i mares o representants legals dels alumnes del centre.

Consulta els estatuts de l’associació que regulen les seves finalitats.

Junta de l’AFA

President: Eduard Llorens.

Vicepresidenta: Joana Llorens.

Secretari: Alejandro Beya

Tresorera: Mari Carmen Casals.

Vocals:

  – Ana Ávalos
  – Gloria Campos
  – Débora Jiménez
  – Lorena Martín
  – Sandra Torres
  – Miriam Javé
  – Guillermo Durán